Удължаване на косата със стикери

 

 

Удължаването на косата със стикери е един от най-добрите методи, които едновременно  щадят и се сливат с напълно с естествената Ви коса. Това е  специален метод, при които се използват стикери за залепване без топлинна обработка, които са напълно незабележими. Косата е 100% естествена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чрез специална система за залепване удължителят е умело и сигурно прикрепен към изключително фина, сливаща се с кожата на скалпа, лента.

 

 

 

 

 

 

 

Предимства на Удължаването със стикери:

- незабележим;

- бърз и удобен;

- многократно използваем;

- напълно безопасен и щадящ косата.

 

 

 

МОМЕНТАЛНО УДЪЛЖАВАНЕ, ОБЕМ И МОДНИ АКЦЕНТИРАЩИ КИЧУРИ

Удължителите се поставят бързо + лесно. За минути можете да придадете на косата дължина и обем или да акцентирате с цветни кичури.

ПОСТАВЯНЕ БЕЗ СПЕЦИАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

Без инструменти, затоплящи уреди и неудобни снопове и възли! Всичко, от което се нуждаете, е обикновен гребен с остра дръжка и малко сръчност!

БЪРЗО И ДЕЛИКАТНО ОТСТРАНЯВАНЕ БЕЗ ОСТАТЪК. МОМЕНТАЛНО ПОВТОРНО ПОСТАВЯНЕ

Въпреки че удълженията със стикери са прикрепени толкова стабилно, колкото и собствената Ви коса, се свалят бързо и лесно. Веднага след поставяне на новите залепващи ленти, удължителите могат да бъдат повторно прикрепени.

 

Методът за удължаване на косата със стикери не би могъл да навреди на естествената коса и най-вече на растежа на косъма. Дори е полезен и естетичен. Стикерите се прилагат както за удължаване на косата, така и за придаване на повече обем и са направени от 100% естествена коса, която по никакъв начин не вреди. Много е подходящ за тънки, фини и силно изрусени коси, изтощени от боядисване. С него се постига ефектно етажиране, а и впечатляващи цветни акценти с кичурите. Поставянето на стикерите е много бързо и лесно (също като свалянето) и може да се извършва всекидневно, което ги прави напълно безвредни.

 

 

 

 

Цена на комплект стикери: 240 лв.

(един комплект включва 40 броя стикери с дължина 4 см)